1.10.2009 г., 1:44 ч.

Прегръдка от Рая 

  Поезия » Любовна
919 0 1

ПРЕГРЪДКА ОТ РАЯ

 

 

 

 

Когато пак докоснеш нежността ми

и лудо ме превземаш с бляскави очи,
когато ме обичаш
и танцуваш по душата ми,
когато ме целуваш
и препускаш по косите ми,
когато всичко превръщаш
в безбрежна омая,
за мен светът в тебе се побира
и знам, че ти си нежна прегръдка от Рая.

© Танцуваща Скитница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??