14.10.2008 г., 19:55 ч.

Прегръдки на морето 

  Поезия » Философска
801 0 3
В твоите прегръдки се унасям.
Вземи ме...
в своите прегръдки смъртоносни,
надалече, дето ме отвеждат.
Цялата си самота ти и печал,
дето съм събрала аз!
Силно ме прегръщай -
сълзите ми измивай!
В своите обятия...
дълбоко приеми ме.
Прегръдки мрачни,
мрачни и студени.
И за живот си надежда,
и за смърт мечта си ти!
Аз в твоите прегръдки само
бих умряла!
Безброй души отнасяш, и тела.
И мен,
и мен ме отнеси!
В тебе все по-навътре навлизам,
все по-безстрашна...
все по-смирена!

© Кристина Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??