17.06.2013 г., 8:14 ч.  

Прегърни ме 

  Поезия » Любовна
780 0 22

 

      

 

     Прегърни ме,

                             все едно е края,

     никой съм за теб,

                              аз знам,

     имитирай чувство,

                              ще ти е забавно,

     после остави ме,

                              нека да сънувам,

     че сме двама,

                              преди да се събудя

     сам ... 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??