25.07.2008 г., 10:08 ч.

Прекрачи границата на любовта 

  Поезия » Любовна
497 0 1
Прекрачи границата на любовта

Събери шепи огън и топлина,
прекрачи границата на любовта
и не се връщай, отиди си
със зимата и ти.
Не те искам вече, дори да
ме обичаш, докато си жив.
Аз имам мой живот и право
сама да го подредя.
Позволих ти да съм твоя,
но този ден ще го проклинам.
Отиди си вече. Не ме чакай,
аз при тебе няма да се
върна дори и да казвам
"Обичам те!"
Върви си и не се завръщай!

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??