31.08.2023 г., 17:51 ч.

Прекрасен час 

  Поезия
408 2 1

Имах един прекрасен час.

Благодарение на вас.

Какво направихте с мен?

Сложихте щастливо начало на моят слънчев ден.

Как мога да забравя?

И не мога тази прекрасна емоция без поезия да оставя.

 

 

 

© Нина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??