23.10.2007 г., 11:11 ч.

ПРЕКРАСЕН СЪН 

  Поезия
1410 0 31
Сън невероятен
снощи беше с мен -
ангелска, божествена
импресия.
Ходех по вода.
Душата беше в плен
на истински летеж,
на левитация.
Вървях.
Блажено чувство, красота.
Светът около мене пееше -
хармония, катарзис,
свобода.
В емпатия усмивката
ми грееше.
В краката морска шир
и необятност.
В очите слънчев хоризонт.
В сърцето ми любов,
безбрежност.
Прекрасен сън!...
Желая и на вас!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??