6.12.2010 г., 22:16 ч.  

Прекрасното днес 

  Поезия
625 0 10

(На Христофор Драков )

"За него - Живота -
направил бих всичко"
            Н.Вапцаров


Живот толкова евтин!
Живот толкова скъп!
Живот толкова сладък
и толкова сляп!
Живот без мерило!
Живот без критерий!
Печален и празен!
Изнесъл на показ,
тъй безцеремонно
и злото,
               и доброто;
и лъжата
               и истината,
но аз го обичам
въпреки всичко.
С усмивка забравям
за вчера и утре,
и с радост посрещам
прекрасното ДНЕС!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??