ПРЕКЪРШЕНИ КРИЛЕ
Някога се влюбих в теб,
потърсих волята, но победи сърцето.
Любов солена, подслаждана със мед -
тъга е днес, дълбока колкото морето...
Остави белези по мен съдбата,
открадна ми усмивката, съня.
"Къде си?" - взирам се в тълпата,
цял живот така ли ще боля?
Опитвам пак отново да летя -
ранена птица съм, прекършени крилете...
Как да се изправя, как да продължа -
разпалват огън в мене ветровете!
© Надежда Всички права запазени