7.06.2008 г., 17:10 ч.

Прелести 

  Поезия » Любовна
739 0 0
Прелести

Вечерта, когато тишината настъпи,
погледнах към небето
и погледът ми там остана...
очарован бях от пълнолунието...
Луната, звездите, сякаш даваха ми знак...
и ето...
в мислите ми ти дойде отново
и аз приех те,
защото сърцето тъй ми нареди...
тази болест е най-красивата...
ето те...
всичко, за което съм мечтал
и всичко, което съм нямал...
...
но ти ще останеш в мен...
Богиньо на моята душа,
сега ще знам,
трудно е да те нарисувам с думи...

© Господин Браунстоун Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??