С първата луна ти изгря.
Моя прелестна звезда.
Усмихна се и засия,
като слънце в тъма.
Моя прелестна звезда.
Сред множество една,
високо в небеса.
Аз те с поглед следя,
моя прелестна звезда.
Как мени се света,
а ти си същата.
Моя прелестна звезда.
Облята в красота,
стояща над света.
© Яница Йовчева Всички права запазени