29.07.2008 г., 13:55 ч.

Преливам.... 

  Поезия » Любовна
1000 0 7
Преливам от чувства и нежни копнежи,
като летен ветрец се докосват до мен,
преливам от обич и светли надежди,
като пламъче тихо те тлеят във мен!


Преливам от плаха любов, необятна,
потапям се в нея, като в бял океан,
преливам от страст, нежна и цветна,
която трепти в моя светъл пожар!


Преливам от чувства и нежни копнежи,
от обич, любов и от розова страст,
преливам от толкова много надежди,
но кой да обичам, на кой да ги дам...



NLM

© Новали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??