6.10.2004 г., 13:52 ч.

Преломен 

  Поезия
1407 0 6

 Преломен


 Ти знаеш ли къде отиват птиците,
 къде морето стига синьото небе,
 и как намираш себе си,на улицата,
 защото никой пак не иска да те разбере!?


 И знаеш ли къде отиват сенките,
 щом облаците скрият слънцето от
 теб,и колко дни ще са ти нужни,за
 да намериш в лятото,спасителното
 късче лед...


 Ще чуеш ли езикът на страстта,
 ако ти не си ме пожелала,или пак
 със сведена глава ще ме отминеш-
 от мен не искаш ти да си желана!


 Ще разбере ли някой,туй което,
 убива капчица по капчица съня ми
 и руши ми скоростно сърцето,
 за да няма щастие в деня ми!


 Кой знае за това,друг,освен мене,
 чиито пориви душевни го дерзаят,
 и душата му държана в плен е,
 и молитвата за щастие е \'краят\'!!!

© Антон Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??