11.02.2011 г., 21:00 ч.

Премълчано 

  Поезия » Любовна
1121 1 11

"Посях те вътре в мен... като зачатие."

Кремена Стоева

 

Посях те
и поникна Любовта
като изпредена бяла къделя.
Тихо и кротко покани ме тя
в своята нежна и мека постеля.
Дълго те чаках,
но знам, ще боли
твоето нямо присъствие в мрака.
Твойте очи - две цеви добри,
като куршум се забиват в душата.
Чувах безмълвния вопъл дълбок,
въздухът режеше моите думи,
те, неизречени още мълчат
и ще тежат като вина помежду ни.

 

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=uvgi7P97lu0

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??