2.08.2020 г., 0:29 ч.  

Пренаписан сюжет 

  Поезия » Любовна
521 0 0

Пренаписан сюжет
 

Простете, но вече спирам да страдам
за всички, които ме биха със думи.
Оставям ви  там и продължавам... 
Паднаха всички пясъчни кули.

 

Всъщност, не паднах духом от стълба, 
подарих си дори свобода
и там на моето място е чисто, 
продължавам да гледам на вас с доброта.

 

Дали ще останете мой приятели
или ще подминете нехайно така.
Вече не търся "доброжелатели" - 
с вас доста време бях по-сама.

 

Бъдете простени, дайте ми прошка,
свободно вървете с вяра напред. 
Мои учители бяхте и... точка.
До следваща среща с пренаписан сюжет!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??