21.07.2009 г., 8:12 ч.

Преоткриване 

  Поезия » Бели стихове
606 0 3

 

Водовъртеж  безкраен

съживи  от детството,

разлисти се  гора,

обля я  дъждът от  перлена чувствителност.

Прекрасни спомени...

съмнително отхвърлям ги,

отричам  аз  мечтателност,

но предпочитам  я пред  дръзкото.

И близо е

предишна неразкрита обаятелност,

присъща само на богиня,

недокосвана,

от нежни  облаци  единствено  прегръщана.

© Юлиана Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??