21.09.2013 г., 17:38 ч.

Преоткриване 

  Поезия » Любовна
458 0 3

Косите ти се вплетоха във мойте мисли,
политнали към Любовта бездънна!

Очите ти запалиха Божествената клада

и разгоря се тя със сила в мене!

Ръцете Ти, със нежност, Сърцето ми погалиха,

премръзнал гълъб в нощ студена!

Душата Ти, Огледа се със трепет в моята

и преоткрихме с Теб безкрайното Небе,

събирайки в горещите си 

шепи дъжда от падащите му Звезди!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??