9.06.2007 г., 22:40 ч.

ПРЕПУСКАНЕ 

  Поезия
866 0 5
 

         П Р Е П У С К А Н Е


Гали ме вятърът, птиците махат ми

- шепне ми тихо денят.

Колко е хубаво със вас, приятели

- спътници верни за път!

Лудо препускаме

- пулсират нозете ми,

в струна е моята плът.

Примамлив и приказен,

вечно различен

- върти се край мен светът!

Бързайте, бързайте, мои приятели,

с вас искам да съм сега.

Кратък е пътят ми,

а там в отвъдното

- аз ще остана сама...

© Тонка Янакиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??