4.06.2013 г., 20:16 ч.

Препятствие 

  Поезия » Любовна
598 0 1

Замълчи!

Ако искаш - целувай ме,

за да ти е по-лесно,

но не отронвай и дума!...

Колко ти е хубаво,

как си мечтала за този миг -

не искам да чувам!

Не искам! Не чувам! Не чуваш ли?

Тишината е важна.

Във тишината се влюбвам.

На новата ми любов не пречи!...

© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??