4 июн. 2013 г., 20:16

Препятствие 

  Поэзия » Любовная
648 0 1

Замълчи!

Ако искаш - целувай ме,

за да ти е по-лесно,

но не отронвай и дума!...

Колко ти е хубаво,

как си мечтала за този миг -

не искам да чувам!

Не искам! Не чувам! Не чуваш ли?

Тишината е важна.

Във тишината се влюбвам.

На новата ми любов не пречи!...

© Красимир Чернев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??