10.03.2010 г., 20:14 ч.

Препълнена е чашата 

  Поезия » Бели стихове
507 0 2

Препълнена
е
чашата с доброто
излива
свойта радост
във света
Животът се усмихва
и цветя разцъфват
изпълва се
просторът с аромат
Венец благоуханен
свети
в твоите коси
Молитвата
като роса
от теб се рони
Освобождаващ дъжд
измива твоите следи
Тук
ти бил ли си?
До теб човекът
за пари се моли
Прелива чашата
попива
във пустинните ни дни

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??