24.06.2021 г., 17:00 ч.

Прераждане 

  Поезия
442 0 0

Знае ли сърцето ти,какво е любовта?

Невинно,тихо чувство,изпълващо,неспиращо.

Безвластно,подчинено цялото ти тяло

се рее на облак из дъжда.

 

Знаеш ли,какво е самота?

Без капчица надежда,вяра,воля.

Потънал мълчаливо във калта,

сам със собствените грехове и чувства.

 

Знаеш ли,какво е тишина?

Когато и душата ти замлъкне.

Умираш в този миг сама,

с утрото отново да разцъфнеш.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??