Jun 24, 2021, 5:00 PM

Прераждане 

  Poetry
480 0 0

Знае ли сърцето ти,какво е любовта?

Невинно,тихо чувство,изпълващо,неспиращо.

Безвластно,подчинено цялото ти тяло

се рее на облак из дъжда.

 

Знаеш ли,какво е самота?

Без капчица надежда,вяра,воля.

Потънал мълчаливо във калта,

сам със собствените грехове и чувства.

 

Знаеш ли,какво е тишина?

Когато и душата ти замлъкне.

Умираш в този миг сама,

с утрото отново да разцъфнеш.

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??