8.07.2008 г., 9:34 ч.

Прераждане 

  Поезия » Любовна
740 0 4

Прераждане

Недей, не гледай сякаш съм пустиня,
всичко що погребах – изкопах,
от мъртвите завърна се душата
и любовта си преоткрих и осъзнах.

И днес се будя като пролет нежна,
разлиствам всички спомени за теб,
за миг си връщам старата надежда
и тръгвам с увереност напред!

А дали това е Любовта?... Не зная!
Времето ще бъде мъдрия съдия,
ако истински са чувствата... накрая -
ще слеем две души в една.

П. П. А ако не са – всеки ще намери своето щастие Нали?!

© Ками Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??