...Кръвта ти спря да се стича...
Аз още стоя, изпълнен с омраза...
Тъй както нявга Каин Авел отрича.
Обичам те, дори потънал в земята,
в очите ти сини празно се взирам -
с грехове съм отдавна препълнен.
Взех вече и всичките твои кошмари.
Странно... да мога пак бих убил те.
Как крилата ти трепват прекършени
красиво - всички надежди са свършени.
Денят свърши, настъпи Вечната нощ.
Усещам в Края си Необятната Мощ.
© Николай Всички права запазени