22.10.2008 г., 9:38 ч.

Прераждане 

  Поезия » Любовна
484 0 0

След теб се чувствам преродена,

от птиците съм с двойните крила,

от любовта ти силна окрилена,

способна съм най-приказната красота да сътворя!

До мен ще са изящните ти устни,

дори когато сред непознатите вървим!

Така заспиваме - в мойте впити са,

не искам да ги пусна!

Знам, мои са завинаги!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??