След теб се чувствам преродена,
от птиците съм с двойните крила,
от любовта ти силна окрилена,
способна съм най-приказната красота да сътворя!
До мен ще са изящните ти устни,
дори когато сред непознатите вървим!
Така заспиваме - в мойте впити са,
не искам да ги пусна!
Знам, мои са завинаги!
© МИСИЯ All rights reserved.