16.09.2005 г., 12:21 ч.

Прераждане 

  Поезия
721 0 7

 

Когато се родя отново.

с теб искам да сме двама -

затуй от днес да сме готови

за нашата любов голяма!

 

Да се родя до теб желая

и с теб да бъдат мойте дни

отново да вървим в безкрая

понесени от нашите мечти...

 

О, боже, колко те обичам!

И всеки миг те аз желая!

Ръка в ръка със теб да тичам

И всяка твоя част да опозная!

 

Заедно със теб да порастем,

да виждам как разцъфва в теб жена

във шепи щастие да съберем

и щастието да е нашата мечта!

 

И знам , че ти ще ме обичаш
и знам че ще желаеш мойте дни
за кой ли път на мен се вричаш
и как един за друг ще ни боли!

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??