21.06.2013 г., 16:09 ч.

Преразказ 

  Поезия » Гражданска
510 0 1

 

ПРЕРАЗКАЗ

 

Той  беше  водач.

Много добър водач.

От най-добрите -

                     най-добрият!

Защото знаеше как

да следва другите...

 

И те го следваха.

 

Той  беше  водач

Много добър водач!

От най-добрите -

                       най-добрият..

В стадото.

 

И те го следваха...

                                

 

 

 

 

© Пламен Порчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??