ПРЕРАЗКАЗ
Той беше водач.
Много добър водач.
най-добрият!
Защото знаеше как
да следва другите...
И те го следваха.
Той беше водач
Много добър водач!
От най-добрите -
най-добрият..
В стадото.
И те го следваха...
© Пламен Порчев All rights reserved.