5.12.2007 г., 10:35 ч.

Претоплени 

  Поезия
909 0 20

Ще ти претопля манджата.

От вчера.

Аз не съм я яла.

Ако искаш - ти.

То и солта се свърши.

Ако искаш, захар й сложи.

Дано ти загорчи!

Ти претоплените чувства не обичаш.

Но какво от себе си си дал?!

И пари не носиш вкъщи,

как искаш да се обновя.

Операция пластична ще направя.

На бюста - не, не и на носа.

Операцията ще е на душата -

ново лице ще й залепя.

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??