Dec 5, 2007, 10:35 AM

Претоплени 

  Poetry
910 0 20

Ще ти претопля манджата.

От вчера.

Аз не съм я яла.

Ако искаш - ти.

То и солта се свърши.

Ако искаш, захар й сложи.

Дано ти загорчи!

Ти претоплените чувства не обичаш.

Но какво от себе си си дал?!

И пари не носиш вкъщи,

как искаш да се обновя.

Операция пластична ще направя.

На бюста - не, не и на носа.

Операцията ще е на душата -

ново лице ще й залепя.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??