14.06.2007 г., 10:38 ч.

Претопли ми малко любов на котлона 

  Поезия
532 0 10
 

 

                    Нарисувай ме с пръстите си във въздуха.

                    Аз сама ще придобия нужната форма.

                    А дотогава потанцувай с моята снимка.

                    После ме сгъни и ме сложи в джоба си.

 

                    Напиши ми нещо на касовата бележка.

                    Само думите ни останаха безплатни.

                    Събери греховете от пода на стаята.

                    По-късно ще пускам  прахосмукачка.

 

                    И моля ти се, подари ми малко вечер.

                    Нека звездите бъдат отново излишни.

                    Потърси насън извивките на дланите ми.

                    Претопли ми малко любов на котлона.

 

 

 

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??