8.12.2007 г., 6:28 ч.

Превръщане 

  Поезия » Философска
952 0 18
 

Превръщане

 

Небе безкрайно -

залез, слънце,

момиче всеотдайно,

необятност, а в нея зрънце.

 

Обич прошепната -

безкористни чувства,

мечтата заветната,

любов, с нея съдбата блудства.

 

Момиче тъгува -

от заник озарена,

на чувствата робува,

изгрев - жена превъплатена.

 

Жена самотна -

а душата й е рана

съгрешила, постъпка неохотна,

разсъмване, превърна се в морска пяна.

 

 

07.12.2007

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??