26.11.2008 г., 9:29 ч.

Превъплъщение на смъртта 

  Поезия » Друга
484 0 1
Природата потънала е в тишина.
Вече мрака се излива над града и
за миг настъпва смразяваща студенина.
Небето - намусено трещи зловещо.
Бурни ветрове нахлуват,
виелици бушуват.
Те са само превъплъщение за смъртта -
кървава вещица сгушена в нощта.
Със своите дълги, безкрайни, сухи ръце
улавя и стиска по едно ужасено сърце.
И ето, силен звук за помощ проехтява
и после бавно само заглушава.
Ужасът и страхът сега са обгърнали и твоята душа.
И ето, пак настъпва ужасяваща тишина.

© Даниела Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Смятам, че трябва да продуцираш бляк-метъл клипове. Или поне да станеш сценарист.
Предложения
: ??:??