18.02.2005 г., 0:02 ч.

През моите очи 

  Поезия
994 0 0
През моите очи
светът е сложен.
През моите очи
светът гори.

През моите очи
е невъзможно.
През моите очи
да не боли.

През моите очи
е тъй различно.
През моите очи
светът е сив.

През моите очи
да те обичам.
През моите очи 
е тъй красиво.

През моите очи,
за да мечтая.
През моите очи
е нужен миг.

През моите очи
аз те желая.
През моите очи,
а ти?

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??