18.08.2009 г., 1:08 ч.

През нощта 

  Поезия » Любовна
586 0 3

Събудих се в два през нощта,
защото ми беше в съня.
Обляна в пот и сълзи,
сърцето ми гореше.


Хванах телефона,
а там бе твоята снимка,
набрах номера ти,
но не отговаряше.


Исках да ти кажа,
че обичам те още,
че за всичко съжалявам
и моля те да ми простиш.

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??