18 авг. 2009 г., 01:08

През нощта 

  Поэзия » Любовная
659 0 3

Събудих се в два през нощта,
защото ми беше в съня.
Обляна в пот и сълзи,
сърцето ми гореше.


Хванах телефона,
а там бе твоята снимка,
набрах номера ти,
но не отговаряше.


Исках да ти кажа,
че обичам те още,
че за всичко съжалявам
и моля те да ми простиш.

© Йоанна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??