24.10.2007 г., 14:02 ч.

През очите на любимата 

  Поезия » Любовна
792 0 18

Танцуват капки дъжд

красив танц по лицето ти,

целуват очите ти,

стичат се по бузите,

топят се на устните,

мокрят тъмни кичури.

А вятърът съюзник става

и свири сякаш балада.

Гледайки пейзажа -

дъжда, вятъра и ти

в мен ревността говори.

Завиждам и на вятъра, и на дъжда

за милувките, за солените целувки,

които си откраднаха,

а ти дори не разбра.

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??