Oct 24, 2007, 2:02 PM

През очите на любимата 

  Poetry » Love
789 0 18

Танцуват капки дъжд

красив танц по лицето ти,

целуват очите ти,

стичат се по бузите,

топят се на устните,

мокрят тъмни кичури.

А вятърът съюзник става

и свири сякаш балада.

Гледайки пейзажа -

дъжда, вятъра и ти

в мен ревността говори.

Завиждам и на вятъра, и на дъжда

за милувките, за солените целувки,

които си откраднаха,

а ти дори не разбра.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??