25.11.2006 г., 22:51 ч.

През пръстите ти...  

  Поезия
746 0 3

***

 

През пръстите ти аз прочитам бъдещето,

избягало от вчера и сега.

Зад устните ти скривам се от себе си,

за да се търся дълго след това.

А твоят гръб е бяла страница,

простряна между времето и мен.

На него пиша как се чувстват птиците,

когато спиш до мене уморен.

Кажи ми, по какво да разгадая

живота ми какво ще сполети?

Ще бъда ли във него аз - не зная,

но знам - там неизменно ще си ти.

 

22.11.2006

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??