30.07.2013 г., 21:16 ч.

През сълзи се смях 

  Поезия » Друга
1292 0 6

Боже, колко прозаичен е живота -

работа, храна, клозет...

За уикенда да отскочиш

и ако може -

нещо чуждо през чуждия плет...

Казват - животът е лов!

Някой живурка самотен,

за друг е трофея готов.

С присъда - страх доживотен.

И смесват се похот и грях...

Кошути отстрелват,

гнездата събарят със смях.

Любов ли печелят?!

 

Любов или грях...

Боже... през сълзи се смях!

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??