Боже, колко прозаичен е живота -
работа, храна, клозет...
За уикенда да отскочиш
и ако може -
нещо чуждо през чуждия плет...
Казват - животът е лов!
Някой живурка самотен,
за друг е трофея готов.
С присъда - страх доживотен.
И смесват се похот и грях...
Кошути отстрелват,
гнездата събарят със смях.
Любов ли печелят?!
Любов или грях...
Боже... през сълзи се смях!
© Румяна Todos los derechos reservados