24.11.2007 г., 23:55 ч.

При мен си тази нощ 

  Поезия » Любовна
944 0 1
При мен си тази нощ,
но сърцето ми кърви от болка.
Докосваш нежно пак косата ми.
Целуваш страстно ти лицето ми.
Лекуваш с усмивка
мойте неизплакани сълзи...
Нежен си и само мен желаеш.
Внимателан, любящ, красив.
Обичам да ме гледаш с
поглед влажен и мечтая
и аз да съм в твоите мечти...
Устните ти ме разтапят цяла
и усещам твоя аромат.
По кожата ми парещи следи остават
и болката от нашата раздяла.
Ръцете молят се пак да те прегарнат
и устните да те целунат с жар...
Очите ми... сърцето ми те моли!
Бъди с мен докрай!

© Мира Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубав стих, Мира, уцели ме в десятката !!! Толкова любов, толкова копнеж ... Нека да бъда с теб докрай - пожелавам ти го от сърце !
Предложения
: ??:??