7.08.2012 г., 11:43 ч.

При него... 

  Поезия » Любовна
620 0 14

     

 

                                        при него

                                        остана

                                        стара четка за зъби

                                        за изхвирляне

                                        чаша за кафе

                                        вазичка

                                        2-3 общи мечти

                                        които все чакаха

                                        благоприятното време

                                        усещане за жена

                                        който щяхме да гледаме

                                        няколко общи снимки

                                        и нито една на която

                                        сме заедно...

 

                                        една неотворена бутилка

                                        Julien 2009 ...

                                        знам че я пази

 

                                                                                  06.08.2012 год. 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??