при него
остана
стара четка за зъби
за изхвирляне
чаша за кафе
вазичка
2-3 общи мечти
които все чакаха
благоприятното време
усещане за жена
който щяхме да гледаме
няколко общи снимки
и нито една на която
сме заедно...
една неотворена бутилка
Julien 2009 ...
знам че я пази
06.08.2012 год.
© Радка Миндова All rights reserved.