13.11.2013 г., 22:08 ч.

При(страстен) 

  Поезия » Любовна
448 2 5

При(страстен)


По кожата остават ли ти белези?
Робуваш ли на гола суета?
Попитах те, защото си разглезена
от ласките във миг от нежността..

 

Забравих си обноските на входа,
ще бъда кавалер, докато вляза
и някъде до спалнята, на пода,
ще чувам стона ти в оргазъм...

 

Така го правя! Имам си програма...
За теб подготвил съм вариете...
Звезди от страст ще виждаш по тавана
на нашето любовно соаре...

 

Да бъдеш гола страшно ти отива,
бельото ти е секси, но ненужно,
и без добавки си красива,
Поета от душата се възбужда...

 

Харесва ли ти новата ми роля?
Омръзвам ли, когато съм лирик?
Досадно ли е в рими да те моля?
Добре, че поправим съм романтик...

 

Отивам си, но пак ще се завърна,
когато и да дойда, отвори...
Не искам и дори да те прегърна,
докосването с теб е наркотик!...

 

13.11.2013
Д.Антонов(diester)
https://www.facebook.com/URBANPOETRYSOCIETY

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??