4.02.2005 г., 0:54 ч.

При теб ще дойда 

  Поезия
1357 0 1

При теб ще дойда с последния дъжд
и с капките, окъпали небето,
ще отмия твоята тъга,
родена от забравата на битието,
в което хора, гари, дъжд, мъгла
се срещат като кратки епизоди
и отминават без следа.
При теб ще дойда с есента
и с полета на тъжните листа
ще тръгнем към онази синева,
която ти забрави,
но не и аз, дошла от вечността.
При теб ще дойда,
понесла тишина.

© Мариана Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??