30.11.2009 г., 15:33 ч.

... приближава се 

  Поезия » Любовна
1175 0 11

Дълго чакам самотата,

но ето, приближава се (виждам я),

тя идва към мен

и никога вече

няма да бъда сама...

... имам себе си.

 

Обичам те,

но се уморих

без любов,

без смях,

уморих се

от мислите в съня си...

 

Прости ми, любими,

вярвам

в твоето любовно сърце,

ще се справи ( не се съмнявам)...

 

Знам,

никога вече

няма да бъда същата...

... далтонизмът в душата ми,

ще ме събуди

от дълбокия сън, в който заспах,

ще ме изправи отново на крак

( дължи ми го),

за да те нарисувам в любовта си!

 

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??