31.07.2020 г., 8:47 ч.

Приближаваш се 

  Поезия » Любовна
645 0 3

Приближаваш се

 

Пред мен си,

стоиш. Гориш, 

тялото ти е небе...

по залез.

Стъпките ти

събличат миналото.

Стонът, от гърлото 

ти пресъхнало

разкъсва ме...

и ме събира.

Изгревът ли

събуди жаждата...

Приближаваш се

отдавна

отпреди смъртта 

и след нея.

Гледаш ме,

очите ти 

реки дълбоки, тъмни.

Разпознаването - свобода.

 

Танцът, започва 

от усмивката ти.

Целувката ми - хоризонти.

© Надя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??