12.09.2020 г., 9:00 ч.

Причина за отравянията 

  Поезия » Гражданска
443 0 1

Ах, нека са проклети тези Е-та!

 

По магазините продават кашкавал -
от този кашкавал бил ял Скрипал!
И Гебрев с Е-та се е натровúл!
А пък Навални водка с Е-та пил!

 

Ах, нека са проклети тези Е-та!

Останалите обяснения са толкова нелепи!
 

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??